Onsdag kväll!

Nu sover barnen och snart jag med, veckans höjdpunkt på tv är slut och man har fått sig några goda skratt!
Gissa vilket program som är vårat favoritprogram! Gissade du på Top model Stockholm gissade du fel, gissade du däremot på BONDE SÖKER FRU, gissade du rätt. Jag led med dom stackarna när de satt där och speed- dejtade, vissa fick ju total tunghäfta, tänk att utsätta sig för detta! Nej då var det skönt att man satt där i sin egen soffa och bara tittade på.
Ikväll somnade barna ovanligt tidigt, båda före klockan 20.00, det var riktigt skönt faktiskt att få en egen lugn stund framför tv:n.

Gösen som vi åt till middag idag blev väldigt uppskattad av båda barna, hos mannen gick den väl också ner.
Det bästa tyckte de nog ändå var glassen till efterrätt, konstigt va!

Bokföringen är tyvärr inte färdig, men dock på G, imorrn måste den ju vara klar.
Imorrn ska dessutom tvååringen till tandläkarn för första gången, hoppas det går bättre än vad det gjorde för storebror när han var två. Han fick ju inte ta med sig väntrumsleksakerna in på undersökningen så han var ju bara ledsen hela tiden och vägrade öppna munnen, (får inte hända igen)!!
Det blev en kalv i lagårn ikväll, fyraåringen kom ner och berättade om vattenkalven som pappa tog hål på, det var tydligen jättespännande! Så snart kommer nog mannen in för det är väl snart klart i lagårn, ikväll tror jag inte han ska ut och jobba något mer, han sådde ju färdigt igårkväll så nu är höstbruket avklarat! JIPPIII!!!
Däremot ska det ju ut lite sväm med på åkrarna, men det hoppas jag inte ska bli gjort ikväll.

Förresten hoppas jag resan gick bra hem i eftermiddag för er båda L och S! Det var jättetrevligt att ha er på besök, kom gärna snart igen!!! Hälsa gubben med, och ta hand om varandra!

Kram och Godnatt allihopa!!

Dagens ledord: Likheten mellan kärlek och en gammal bil är att vårdas den inte så förfaller den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0