Måndag eftermiddag!

Sitter här vid datorn och letar inspiration till middagen, jag har tagit upp lövbiff ur frysen och tänkte hitta på något gott med det. Jag har hittat några recept som jag har skrivit ut från nätet, så vi får se om jag skall göra något utav dem eller inte.
Annars har vi bakat på förmiddagen, det har blivit några farinlimpor och skållade limpor samt bakade vi tunnbröd (dock var det hårda bröd vi gjorde och jag tänkte att de skulle bli mjuka, vilken miss va!)!
Tyvärr åkte min marmorkavel ner i golvet och sprack, men som tur var höll golvet iallafall! Men jag saknar kaveln redan så jag hoppas det finns marmorkavlar att köpa fortfarande.

Igår på simskolan så tog Anton simmärket "Baddaren" och förra helgen tog han doppingen! Det gjorde mamma mycket stolt vill jag lova!! (Det gjorde inte jag när jag var fyra år iallafall!)

Annars mår vi bra för tillfället, Anton fick en minivariant av magsjuka förra veckan men annars har vi klarat oss (peppar, peppar)!! Särskilt förkylda är vi inte heller.

Gubben fortsätter att jobba för det mesta, så jag hoppas att vi snart kan få lite ändring på vårt liv, så även han kan vara tillsammans med oss ibland och inte bara då till middagen!

Nu börjar det visst bli dags att fixa middagen på tal om det!
Så då vill jag bara passa på att avsluta med att säga grattis till grannen som fyller tre år idag: GRATTIS på dig och krya på dig så du får en riktigt bra födelsedag!!!

Kram från mig!! Ha det gött!!

God tisdagsförmiddag alla vänner!

Här sitter Alma och jag och tänker jobba lite vi datorn! Dock vill Alma hellre äta än att skriva, så just nu går det lite långsamt att skriva. På tal om Alma så köpte jag en jättemysig overall till henne igår, så nu ser hon ut som en isbjörn i ett för stort skinn när hon har den på sig! Den är lite lagom varm att ha på sig nu när det börjar bli vår! Och på tal om vår så har vi jättehärligt väder just nu, sol och lite lagom temperatur. Häromveckan så plockade grannen sina första blåsippor, själv har jag inte hittat några, däremot  lite andra vårblommor! Se själva!

                            

Här kommer lite bilder på några andra vårtecken!

           

Helt enkelt en härlig kvällspromenad med barnen och en underbar solnedgång!

(Nu kommer visst maken in så nu ska jag fixa lite frukost till oss!)

Annars så mår vi bra och vi hoppas att vi ska slippa maginfluensan som går på dagis bl.a.!

Kram på er och ha det så gott!

RSS 2.0