Armarna krymper och benen blir längre!

Visste ni att när man är gravid så blir antingen armarna kortare eller benen längre!!! Jag vet inte riktigt vilket av det som stämmer, men något är det iallafall. Kan konstatera att det är väldigt långt till backen nu för tiden, att stå framåtböjd och plocka bland något på golvet i längre än 15 sekunder föranleder nämligen i svimattacker för min del för tillfället! (Ganska jobbigt med alla leksaker som hela tiden dras till golvet och inte vill ligga i sina lådor och dy.) Ska det bli fler barn i framtiden så ska jag nog vänta lite längre än två år till nästa gång iallafall! Man blir en väldigt tjatig morsa nuförtiden: - Plocka upp kläderna från golvet!, Lägg tillbaka böckerna i bokhyllan! Lägg inte legobitarna där! etc. etc. Stackars mina barn!

Stödstrumpestatus: Det funkar faktiskt ganska bra med mina strumpor! Benen känns dock som korvar i för små korvskinn! (Det är alltid en befrielse att få ta av dem!)
Min man tycker att jag har fått mycket smalare ben (men dock större rumpa, fettet från benen måste ju ta vägen någonstans!) Jag har alltså kommit på hur jag ska ha strumporna för att slippa bilringarna på låren, de flyttas lite högre upp bara! Blir dock spännande att se hur länge jag kan använda dem med tanke på att de är så jobbiga att ta på sig! När magen blir för stor måste jag nog skippa det!

Snart ska jag åka och veckohandla det börjar ta slut på det mesta så det behövs handlas innan frukost, vi har ju båda drängarna här idag! (De blir nog glada om de får något annat än gammalt bröd och för gammal fil!)

Veckans meny är:

Mån: Falukorv och traktorhjulspasta

Tis: Fläskpannkaka (fast med bacon)

Ons: Biff med lök och potatis

Tors: Gubben och jag åker till Linköping och julhandlar samt äter god mat där!

Fre: Biffgryta med potatis, se recept på: www.recepten.se/recept/biffgryta.html

Lör: Plankstek på oxfilé (vi får hem en kvarts nöt på fredagen, så då får man passa på att äta färsk oxfilé)

Sön: Grönpepparbiffar med klyftpotatis och gräddsås

Så nu ska jag bara skriva inköpslista och sedan åka och handla!

Dagens visdomsord: "Föräldrar till begåvade barn tror på ärftlighetsteorin." Joachim Fuchsberger

Ha en riktigt bra dag allihopa, kram på er från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0